Ambachtelijke winkels Barneveld maken gezond voedsel in huis halen gemakkelijk

Voedingsrijk en smaakvol verwennen

In Barneveld is het nu, na bijvoorbeeld Zwartsluis, Genemuiden, Oegstgeest en Wijk bij Duurstede, heel laagdrempelig om 24/7 voedingsrijk en smaakvol voedsel in huis te halen, lokaal geproduceerd of bereid.

De lokale slager, groentewinkel en viswinkel hebben besloten om het inwoners gemakkelijker te maken méér of béter lokaal voedsel in huis krijgen.

Inwoners kunnen op één handige online plek (www.dorpsplein-barneveld.nl) voedingsrijk en smakelijk voedsel bestellen en betalen én deze (in één keer) afhalen of gratis thuis laten bezorgen (zie afbeelding).

Door lokaal samen te werken creëren de ambachtelijke ondernemers meer waarde voor klanten (online bestel- en betaalgemak, afhaal- en brengservice en lokale beleving) én voor zichzelf (kruisverkoop, meer traffic en loyaliteit).

Tegelijkertijd worden de kosten voor de marketingcommunicatie (ieder richt zich tot dezelfde doelgroep) en lokale logistiek met elkaar gedeeld en kunnen de ambachtelijke ondernemers zich uniek profileren en presenteren.

Winkeliers digitaal ontzorgd

Shopforce verzorgt op basis van no-cure-no-pay de ICT, financiële afwikkeling, ontzorgt lokale ondernemers met het digitale beheer van de webshops/het digitale dorpsplein, verricht eerstelijns support aan consumenten én ondersteunt ondernemers met de lokale (digitale) marketingcommunicatie.

Ondernemers kunnen dus blijven waar ze goed in zijn: voedingsrijk en smaakvol voedsel produceren en/of bereiden.

Wil je meer informatie? Lees hier de voordelen van een Digitaal Dorpsplein voor jou als ondernemer of neem direct contact met ons op.